Vores påfølgende projekt på huset bliver tagrensning og tagmaling sådan at taget bliver flot og lækkert

Praktiske og lette muligheder som kan friske hjemmet op er lige noget jeg kan lide. Både i stuerne når der bliver arrangeret med andre farver, bløde puder og planter. Der gælder også på husets yderside, i det tilfælde at jeg lærer, at tagrens - http://www.tagxperten.dk/tagrens–tagmaling.html, og tagmaling opfrisker det gamle tag imponerende – fremfor at gå efter dyrt, nyt tag på huset. Jeg behøver ikke at alt skal være nyt og fint. Men på den anden side kan jeg bedst lide, at hjemmet står flot. Med udgangspunkt i det er en tagrens og tagmaling på listen med kommende projekter på huset til at friske mit hus op set udefra.

Måske kan man gøre tagrens og tagmaling på egen hånd. Eventuelt er tagrens helt muligt ved hjælp af velegnede remedier. Det virker meningsfuldt at tjekke ud. Jeg har på den anden side ikke nogenting imod at hyre erfarne tagrens-svende til at yde tagmaling efter en tagrens. Så er jeg sikker på, at opgaven bliver propert eksekveret. Og jeg undgår at være nødt til at gå og tænke på trygheden ved at jobbe på tagdækningen. Så hellere knokle en smule mere på arbejdet og lade de faglige mænd udføre tagmaling og tagrens.