Vikarbureau, outplacement og rekruttering, København er nødvendigt for et selskab

Jeg fandt mit forhenværende arbejde via rekruttering – København. Jeg var der i lang tid, og jeg var rigtig glad for det. Jeg blev dog opsagt, men jeg benyttede mig af outplacement – København, som virkelig var en stor hjælp til mig. Nu har jeg fået nyt job ved brug af et vikarbureau – København. Og det ser ud til at være et glimrende arbejde, hvilket jeg også bliver vild med.

Det er ved at være otte år siden, at jeg fik øjnene op for et selskab, der beskæftigede sig med rekruttering København. Da mit daværende selskab så godt kunne bruge en til medarbejder og kontaktede rekrutteringsselskabet, blev jeg set i deres database, og dermed kom jeg til en jobsamtale. Jeg endte med at blive ansat. Rekruttering i København var virkelig let, så jeg kan lægge et godt ord ind for det til arbejdsledige og firmaer. Grundet af at der skulle forekomme fornyelse på arbejdet, blev jeg fyret, og det kom som et chok for mig. Heldigvis havde min arbejdsgiver nogle dage inden kaldt op til et selskab, som ordnede outplacement – København, og det hjalp mig rigtig meget med at komme mig over det.

Bureauet med outplacement i København kom med det forslag, at det var en mulighed at få fat på et vikarbureau – København, og det gjorde jeg. En ansat fra et firma, lignende mit forrige, gik på barselsorlov, og jeg fik dermed et vikariat på næsten 1 års varighed. Men jeg tror, at jeg evt. kan blive fastansat bagefter vikariatet. Vikarbureau, København fik det til at være rigtig enkelt at få et nyt arbejde og simpelt for mit nye selskab.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>