Vedr. et job indenfor profilvalsning og bukning af rør og rørbearbejdning med bukkeværtøj til udstødningsrør

Har jeg nogensinde skrevet om min gemals arbejde? Han har arbejde med profilvalsning » http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm,, bukning af rør » http://pipetek.dk/,, bukkeværktøj, rørbearbejdning » http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, og udstødningsrør. Sandsynligvis grubler I over, hvad for noget alt det er. Dette havde jeg garanteret selv gjort, såfremt jeg ik var gift med min gemal og havde fået fortalt om bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning ofte.

Det er fornøjeligt, synes jeg, at jeg og ham deler så forskellige arbejdsinteresser som Marnis nye items, butiksdrift og køb af nye kollektioner vs. anvendelse af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning

Rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør er blandt andet sådan noget, du anvender til udstødningsrør til biler – eller udstødningsrør i enorme varianter i industrien. Også de dér flotte glatte gelændere, som bliver anvendt i indgangen på mit job. Min mand jobber inden for bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning hos en vindmølleproducent, fødevarevirksomheder og for grafiske anlæg. Super cool. Sådan noget med bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj kan vidst ikke være særligt meget længere fra mit job. Kontrasten er stor.

Nu tænker jeg på, hvad I og jeres partnere arbejder med. Mon jeres kærester har beskæftigelse ved rørindustrien eller ligefrem har beskæftigelse i rørbearbejdning, bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning og bukkeværktøj.

Rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj, udstødningsrør og profilvalsning har jeg nu hermed nævnt for første – og sidste gang? her på min blog. Hermed kender jer derude så lidt til min mands job. I må spørge, så fremt I ønsker at vil forstå flere indlæg om bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning, hvis ikke regner jeg med at undlade at hoppe yderligere ned i temaet. Hihi.