Sammenhold, der betyder noget og år, man for evigt husker, kan du få ved et højskoleophold

Kender jer læsere nogle, der har deltaget i et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er ret travl ift arbejdet, vennebesøg, bloggen og andre hobbyer i øjeblikket. Måske desuden en smule for travl. Faktisk kan jeg opfatte at distræte mig taber overblikket, fortrænger at prioritere hvilke ting jeg skal spendere tiden på og samtidig falder for en tidsrøver på Facebook og Instagram. Den problemstilling er så vidt jeg ved temmelig bekendt. Men jeg havde never skænket det en tanke, at jeg ku’ ændre på det inden jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder da en super ting for undertegnede.

Faktisk har min hjerteveninde Lona og undertegnede scoret os plads på sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet. trænger til mestre at vælge prioriteringer og se forskel på hvad som er nødvendigt, og hvad for noget som bare er tidsrøvere. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at vide mere om personlig planlægning – det kan jeg såvel anvende i privaten og i mit arbejdsliv.

Undertegnede overvejede ikk rigtig at sætte tid af til personlig planlægning og effektivitet. Men ved research syner det som om, at det er solid tid brugt på at blive klog på personlig planlægning med mulighed for at være bedre til at prioritere.