Restaurantmøbler til enhver slags stil & næsten alle behov

Vil du gerne købe caféstole i selv meget store mængder, finder du dem her, på grund af at vi har installeret et stort lager og sælger en gros. I vores butik har vi en lang række forskellige produkter når det gælder møblemant i adskillige farver, stoffer & form, og derfor har du samtlige af de ideelle kvalifikationer i forhold til at kunne finde møbler, som ligner dekorationen i det lokale, som du skal gøre i stand. Vores udvalg spænder helt fra det minimalistiske sort-hvide til møblement, som besidder markant mere spræl i farverne, hvis altså man gerne vil have farve i lokalet.

Vi forhandler både caféborde såvel som –stole, og dermed kan du finde de fuldendte restaurantborde og stole målrettet cafémiljøet på dit sted. Og noget lignende gælder din chance for at selektere og parre farve og design. Er det mon restaurantborde i modefarver, der matcher det rum, der skal indrettes? Det kan fx være tilfældet, at du hellere vil skabe det helt igennem minimalistisk i sort/hvid? Man kan finde alle typer af restaurantmøbler i forskellige farvenuancer foruden råprodukter som bl.a. metal, plastic, træ foruden bl.a. med læderpolstring.

Det er afgørende, om mon borde og stole skal placeres i spisestuen eller derhjemme i ens private hjem. Har du brug for lange restaurantborde du skal bruge til fx et selskabslokale og fx en stor restaurant, bør du købe vores større bordstel udstyret med adskillige støtteben, der kan stabilisere lange bordplader. Vil du derimod have knap så store caféborde samt caféstole, der fx skal bo ude i det fri, er det sådan set perfekt m den slags stel beregnet til bordplade-modeller, som har sammenklappelige ben og stel. Investerer du i bordstel med sammenklappelige ben er det i den grad enkelt at rydde bordene af vejen, idet ikke cafébordene skal placeres ude ved mørkets frembrud eller eksempelvis, hvis du ønsker let at disponere over nogle reserve restaurantborde til situationer, som kræver yderligere plads ved borde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>