Jeg er på udkig efter nye fede lamper til min stue

I en masse år har jeg set frem til at besidde den flotte villa, som jeg for nylig er blevet ejer af! Lejligheden føles omfangsrig samt lys, med et stort toilet og en altan, som jeg glæder mig til at bruge om sommeren. Jeg har egentligt købt alle de møbler, som jeg skal anvende, så den ting som er tilbage i dag, er egentlig et par lamper. At det kort sagt bliver ganske væsentligt hvad for nogle lamper, der findes i en villa, ved jeg.

Primært bør der jo findes lys hvor det er praktisk, dog man skal ej bare anskaffe sig de mindst dyre lamper, for de ødelægger jo indtrykket af hele huset. Måske et par Fritz Hansen lamper til at have ved bordet: jeg funderer på, at jeg måske bør bestille designede lamper til spisestuen. I mit køkken ønsker jeg mig sådan nogle spotlight lamper og lamper under køkkenskabene, som lyser direkte ned på bordpladen. Til gangen havde jeg altså overvejet en smuk lysekrone, der kan give mennesker en positiv velkomst til ejerlejligheden. På toilettet hænger her allerede flotte lamper, så disse behøver jeg ej at udskifte.

At finde nogle bord lamper til sofahjørnet & sovekammeret, som man fx bør anvende til at læse, vil på samme tid være en fornuftig idé. Jeg er sikker på, at de flotteste lamper har mulighed for at gøre min ejerlejlighed ekstra dejlig, i tillæg til at jeg aldrig bliver nødsaget til at være i mørke.