Hvad i alverden anskues som det gode ved navneskilte bestående af plastik?

Så kom øjeblikket endelig! De splinternye udsøgte navneskilte, virksomheden har bestilt, modtog mit firma for en time siden. Det ene i stål, der skal placeres forrest på mit bord, og et andet i papir, der kan hænge på en jakke: jeg fik nemlig selv to slags navneskilte. Begge navneskilte blev vildt nydelige, så alting udstråler uden tvivl seriøsitet. Jeg ved ganske rigtigt, at vi dermed har fundet en metode til fremgang.

Introduktionen af navneskilte har en kæmpe betydning i forretningen. Hvis man har et pænt navneskilt placeret på bordet, sendes arbejdsmoralen fuldstændig op i skyerne, kan vi også mærke på medarbejderne, og det meste bliver lidt mere seriøst. Firmaet fik oveni navneskilte til de ansatte foruden madskilte til virksomhedens kantine, så folk endda er klar over, hvad i alverden der serveres.

Navneskilte eksisterer med magnet eller nål til skjorten og en elegant holder til skrivebordet, og man kan jo finde navneskilte i både plastik & aluminium. At der bliver ganske små potientaler, når man vælger navneskilte bestående af metal, fordi disse har færre muligheder end papir & plastik, tror en masse mennesker. Nyskabende måder med hensyn til gravering er lykkeligvis blevet fremstillet, der gør, at det bliver lige så fleksibelt som at designe på plast.

Måske er omkostningerne mere overkommelige med navneskilte bestående af plast eller plastovertrukket papir, men din facade udadtil giver et vigtigt indtryk hos fremtidige kunder, og det skal her sjældent spares på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>