Hovedpine, svært at koncentrere sig og varme på arbejdskontoret – hermed prøver jeg og kollegerne solfilm

Jeg har netop fået at vide, at der er noget, der hedder solfilm {http://www.solfilmgruppen.dk/} og er ubeskrivelig begejstret. Min arbejdsplads er mega varmt i temperaturen på alle solskinsdage. Varmen er virkelig noget, der generer, når kollegerne og jeg søger at holde koncentrationen og nå noget, i mens der bliver totalt hedt hver gang solen er fremme. På arbejdet går vi naturligvis efter at få luft ved at åbne vinduerne, men kontoret har jo lige nær motorvejen, får vi på kontoret ret meget støj, så længe vinduerne står åbne.

Jeg snakkede om det kedelige arbejdsklima på kontoret ved en veninde jeg har, og hun omtalte dernæst at der findes solfilm, som jeg opsnappede for 1. gang. Min arbejdsplads kan apparently købe solfilm til at montere på vinduerne eller som anvendes som en form for gardinløsning. Filmen kan derefter gøre temperaturen bedre og gøre indeklimaet rarere.

Forslaget om solfilm lyder som en løsning synes chefen og tillidsmanden på kontoret. Varmen giver både koncentrationsbesvær, utilpashed og hovedpine iblandt kollegerne og jeg. Det bliver mega bekvemt at få testet hvad vi på kontoret får ud af solfilm.

Der er virksomheder, som sætte solfilm som en folie hen over alle vinduerne. Så anvendeligt. På arbejdet kan jeg og kollegerne indlysende selv med solfilm bruge at åbne vinduerne indimellem. Men solfilm gør, at vi bør ku’ nøjes med at lufte ud kortvarigt når vi møder ind.