Du har sandsynligvis kantlister, gummistropper, gasfjeder, svampegummi og gummiplader hjemme hos dig

Industrien anvender ting og sager, jeg ikk kendte, før jeg påbegyndte mit job med det for mig selv. Derfor studser overhovedet ikke, såfremt mine venner ikke vil synes, at de har hørt om kantlister, gummistropper, gasfjeder, gummiplader og svampegummi.

Alle de ting er helt bestemt alle sådan noget, vi gør brug af i dagligdagen. Gummiplader er eksempelvis praktiske at ligge i bilens bund, hvor vi har vores fødder. Og en gasfjeder er placeret i de barstole, du måske har i køkkenet. Nede i bussen holder du fast i gummistropper, så du ik mister balancen, imens du står op i en tyk menneskemængde. Kantlister har du sikkert flere steder i huset. Kanske i forbindelse med panelerne, så der ikke kommer snavs ind. Svampegummi benytter man til tætning af fx vinduer, døre og skabe. Svampegummi er faktisk den mest brugte kantliste til at tætte med.

Hermed ved I læsere noget mere angående, hvordan I faktisk bruger svampegummi, gasfjeder, kantlister, gummiplader og gummistropper i det daglige i din hverdag. Dette generelle kendskab til svampegummi, kantlister, gummistropper, gummiplader og gasfjeder er gerne fint nok for de flestes hverdag.