Børnefødselsdag for vores mindste vs. hegnsstolper og havelåger

Manden ser for tiden ikke ud til at ku’ overveje noget andet end hegnsstolper - www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, , samtidig med at mor her stresser rundt og spekulerer på den mindstes fødselsdagsfest med fyldet til lagkagerne plus sodavand. Ej seriøst. Manden og jeg skal se at få ændre husets forhenværende gitter, og det arbejde gør at mig og kæresten ska’ have friske hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ udvælge imellem mange divergente havelåger. Fint nok, men kan projekt hegnsstoler ik godt afvente til når vi har klaret festen for børnehaven, hvor ham og jeg får 20 børnehaveunger til mad og leg? Det mener undertegnede er virkelig hektisk at stå med helt alene.

Vi snakkede hvorvidt vi skal skaffe os en høj låge, og i dag fandt min mand et par flotte og solide havelåger, som endog også kommer med Ruko-lås. Sådan noget lyder godt, nu hvor vi har et hus et sted, hvor der har været flere indbrudsforsøg.

Personligt har jeg ikke tænkt over min type i hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger var bare noget, som var ligegyldigt, dér hvor jeg da jeg var lille pige har haft barndomshjem. Men jeg og manden skal tage bestik af den slags, i dag hvor ham og jeg ejer villa. Min mand opdagede nogle kompetente sælgere online men han ka’ ikke afgøre valget af om han foretrækker hegnsstolper lavet i træ eller aluminium. Personligt er jeg sandsynligvis mest til træ, meeen alu-hegnsstolper er vidst mere robuste?

Efter at børnehaveungerne er fodret af med lege og mangolagkage, så kan vi os to sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. Ellers regner jeg ikke med, at stressede jeg får fred for min kærestes ævl om haveplaner, det gode ved der kommer med havelåger med lås og hegnsstolper i træ eller aluminium.